Seniornett Horten - Horten Seniornett


Nytt i kommunikasjonsutstyr


Han forklarte videre om lagring både av bilder og dokumenter og alle mulighetene som finnes på det området for PC, kamera, nettbrett osv. Det lønner seg og organisere alle dokumenter i mapper for lett å finne tilbake. Det er viktig med sikkerhetskopier både av bilder og dokumenter og sjekke filene en gang i året for å se at de er lesbare.

Det finnes gratis lagring på nett og mange tjenester å velge i. Det er viktig å velge en løsning som følger norsk personvern og datalagrings-lover og kontrollere bruksvilkårene.

Nyere datateknologi har kjappe gode løsninger å lagre på da de ikke har noen bevegelige deler (SSD disk) costumi cosplay anime

Mange vil ha raske tråløse tilkoblinger på sitt hjemmenettverk. Her finnes mye på området av for eks. WiFi-routere hvor flere enheter kan koble til samtidig uten hakking eller tap av hastighet. «Spør en fagmann på området så du får den beste løsningen for ditt bruk» og forsterke signaler er umulig da dette reguleres av strålevernloven og begrenses.

Det å rense sin PC fra tid til annen anbefales. Går den tregt er det på tide.

Antivirus program er å anbefale både på smarttelefon, pc og nettbrett, det være seg gratis eller betalt. Sjekk forskjellen, de program som er gratis mangler viktige funksjoner. Vi ønsker ikke å bli stjålet fra identitet eller viktig informasjon?

Apple har meget høy sikkerhet i sine programmer og antivirusprogram kan derfor ikke legges inn på deres nettbrett eller IPhone.

Etter informasjonen var det åpent for  high quality replica watches UK spørsmål og det var mange som hadde noe på hjertet. Vi avsluttet nok et vellykket åpent temamøte med kaffe og ringle,

Marit Pettersvold, Sekretær  

Seniornett Horten