Seniornett Horten - Horten Seniornett


Medlemsmøte: Facebook og Twitter


Tirsdag 15. oktober arrangerer Seniornett Horten åpent møte om Facebook og Twitter. Alle som er interessert i å få mer informasjon om disse sosiale mediene, er hjertelig velkommen!

Ved  Horten Videregående skole, datalinjen, har elevene dannet  ungdomsbedriften «IT-kjelleren». Dette er elever som er svært dyktige på alle de teknologiske nyvinningene mange eldre sliter med. De forteller at de får mange spørsmål fra besteforeldrene sine! Horten Seniornett har inngått en avtale med dem om at de som trenger det, kan få teknisk og annen bistand for en rimelig penge fra ungdomsbedriften.

Swiss Replica Watches

Til møtet den 15. vil daglig leder for bedriften, Andreas, ta med seg noen av sine medelever. De vil fortelle ossom bruk av Facebook og Twitter.  Dette er sikkert noe mange opplever at de behersker, men i mange tilfellerer det atskillig flere bruksområder enn det man vet om! I tillegg til foredrag om disse temaene, er det anledning til å stille elevene spørsmål.

 

Etter foredraget vil elevene forklare hvordan man laster ned en nødhjelps-app,  113-appen. Dette er en utrolig viktig og nyttig app som alle bør ha lagt inn på telefonen, til bruk den dagen det skjer noe uforutsett og det er behov for rask hjelp. Så ta med smarttelefonen og få veiledning i denne nedlastingen.

 

Etter det faglige kommer det som alltid en  cheap price replica watches hyggelig pause med kaffe og lett servering.

 

Velkommen til en faglig og sosial kveldsstund!