Seniornett Horten - Horten Seniornett


Endringer i undervisningsplanen for høsten 2023


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/4/h/horten-seniornet/www/artikkel.php on line 59
Postet 21.august.2023, klokken 18:15. av


Hei igjen alle medlemmer av Seniornett Horten. Vi er veldig glade for å ha fått i gang samarbeidet med de 2 pensjonsistforbundene i kommunen. Dette håpver vi vil vedvare til beste for alle seniorer i byen vår. Gjennomføringen av det nye prosjektet: "Datastuen Horten - Borre" vil kreve 3 personer hele tiden, med 2 dager undervisning  uka. Vi ønsker egentlig å kunne gjennomføre datastuen i tillegg til de andre tilbudene fra Seniornett Horten. 

Har du lyst til å hjelpe oss med det?

Vi vet at det finnes mange seniorer som både har kunskaper og evner til å veilde andre seniorer. Hjelp oss å holde et høyt aktivitetsnivå. Som jeg har sagt og skrevet mange ganger: Den teknologiske uutviklingen stopper aldri opp. Den utfordrer oss i dag, i morgen og sannsynligvis i all tenkelig fremtid.

Mange mener at et verdig liv betyr å mestre hverdagen. Vi ser nå i 2023  som om samfunnet egentlig burde tilrettelegg for undervisning i begge ender av livet. Men vi går i det samme sporet hele tiden og tror at erfaring etter hvert skal erstatte systematisk opplæring. Slik er det imidlertid ikke lenger

Kurskatalogen og søknadsskjema

Hjelp oss å holde liv i vår forening - vis at frivilligheten tar over og tetter hullene når fellesskap svikter!  Seniornett Horten trenger deg.

Bjørn Jakobsen